Arxius de Joc | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
S'han trobat resultats
Agenda
Dijous 6 febrer 2020

Juguem als barris

Juguem als barris. Jocs familiars per a totes les edats en diferents barris del Masnou. En aquesta ocasió, juguem a les pistes de Pau Casals, on, a més dels jocs familiars, l’Associació de Veïns i Veïnes del Masnou Alt organitzarà un taller de màscares a les 11:00 h. A les 10:00 h tindrà lloc la […]

Agenda
Dijous 23 gener 2020

Scape room Víctima 17

Espai Jove: Scape room Víctima 17. Per a joves de 14 a 20 anys. Places limitades. Inscripció prèvia a sij@vilassardemar.cat. Ho organitza: Regidoria de Joventut.

Agenda

Matins Familiars al Mercat de la Plaça Gran

Matins Familiars al Mercat de la Plaça Gran. Matins familiars al mercat de la Plaça Gran per gaudir amb els petits de la casa. En aquesta ocasió, grans i petits, podreu divertir-vos una bona estona amb els jocs dinàmics a càrrec de Have fun with english.

Agenda

Una casa de sorpreses de Nadal

Una casa de sorpreses de Nadal. Activitat d’exploració i experiències lúdiques per a famílies amb infants de 2 a 5 anys. Amb l’expressió corporal, sensorial, el llenguatge plàstic i musical acompanyem els infants d’edats primerenques i les seves famílies a descobrir una casa plena de sorpreses! Més informació a visites@casacolliregas.cat o al 682156765, reserves a […]

Agenda

Espais familiars a Ca n’Humet

Espais familiars a Ca n’Humet. 7 Febrer. Crear i guixar… un món de pissarres. 14 Febrer. Jocs de taula cooperatius. 21 Febrer. Ple de disfresses. 28 Febrer. Juguem amb els contes. Ho organitza: Lleureka Projectes Educatius.

Agenda

Can Babetes, espai familiar

Can Babetes, espai familiar. Espai de joc per a famílies amb infants de 0 a 3 anys. Dijous 6, 13, 20 i 27 de febrer. Ho organitza : Lleureka Projectes educatius.

Agenda

Espais familiars febrer 2020

Espais familiars febrer 2020. Espai de trobada familiar amb jocs i materials per compartir una bona estona. Dimarts 4, 11, 18 i 25 de febrer. Ho organitza: Lleureka projectes educatius.

Agenda
Dijous 9 gener 2020

Diumenges en família: Jugantots!

Diumenges en família: Jugantots! Trobareu una col·lecció exclusiva de 20 jocs gegants tradicionals de fusta per jugar tota la família. Els més petits descobriran els jocs de tota la vida i els més grans podran tornar a sentir-se com infants. Us ho perdreu?

Agenda

Enigmes de Santvi

Bibliogimcana: Enigmes de Santvi. Destinada a nens i nenes a partir de 7 anys. Activitat conduïda per l’escriptor Josep Ma. Ibarra. Inscripcions a la Biblioteca.

Agenda

Can Babetes, espai familiar

Can Babetes, espai familiar. Espai de joc per a famílies amb infants de 0 a 3 anys.