S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 15 maig 2019

Parc de la Serralada de Marina

Parc de la Serralada de Marina Mostra fotogràfica Parc de la Serralada de Marina.Setmana de la natura. El tema és el Parc de la Serralada de Marina. Una terra antiga i viva. Encerclat per grans nuclis urbans, acompleix un paper fonamental com a espai verd, educatiu i de lleure dins de l’àrea metropolitana. Malgrat aquesta […]

Agenda

El foc del barri

El foc del barri Recull fotogràfic amb motiu de la desena Nit de Foc i Diables, del Ball de Diables Atabalats del barri de Cerdanyola. Des del 2010 fins avui. De dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 21:30 h. Ho organitza: Espai Gatassa.  

Agenda

Exposició Ping-Pong

Inauguració de l’exposició Ping-Pong Correspondència amb artistes. Exposició que mostra el procés de la correspondència postal (i virtual, i presencial) establerta entre els nens i nenes de 5è de l’Escola Montserrat Solà i els/les artistes Isabel Banal, Joan Fontcuberta, Núria Güell i Pere Llobera.  

Agenda

Francesc Subarroca

Francesc Subarroca Exposició d’obres de Francesc Subarroca que formen part de la Col·lecció Bassat.

Agenda
dimarts 14 maig 2019

Hola Ceràmica. Portes obertes a Can Carmany

Hola Ceràmica. Portes obertes a Can Carmany. Exposició permanent de Joan Serra i Mia Llauder. Jornada de portes obertes al Centre de recerca i creació ceràmica Can Carmany. Els ceramistes Mia Llauder i Joan Serra ens obriran les portes de casa seva i ens mostraran la seva exposició permanent.

Agenda
dilluns 13 maig 2019

Un reportatge sobre el camps de persones refugiades a Grècia al 2016

Un reportatge sobre el camps de persones refugiades a Grècia al 2016 Un reportatge sobre el camps de persones refugiades a Grècia al 2016. Horari: De dilluns a divendres: 9:30 a 13:00 h i 17:00 a 21:00 h. Dissabtes: 17:00 a 21:00 h. Ho organitza: Cooperativa Talaia.

Agenda
dijous 9 maig 2019

Nova exposició permanent

Nova exposició permanent Fa poc hem obert al públic la nova exposició permanent amb moltes novetats! Te la perdràs? Dissabtes 1, 8, 15, 22 i 29 de juny Ho organitza: Museu de l’Estampació

Agenda
dimecres 8 maig 2019

El misteri de la casa Coll i Regàs

El misteri de la casa Coll i Regàs. Quin deu ser l’enigmàtic secret que ens amaga la casa Coll i Regàs? Diu la llegenda que entre els seus murs s’amaga un dels tresors més ben custodiats de la humanitat. Qui ocultà aquest tresor? On es troba?, i… per què? Sereu capaços de resoldre el misteri […]

Agenda

Autoestima’t

Autoestima’t. Exposició que treballa la promoció de l’autoestima i d’hàbits saludables vinculats a la prevenció dels trastorns de la conducta alimentaria.

Agenda
dilluns 6 maig 2019

Inauguració de l’exposició de l’Escola d’Art Pigment

Inauguració de l’exposició de l’Escola d’Art Pigment Vine a veure l’exposció de l’Escola d’art Pigment, t’ho perdràs?.