S'han trobat resultats
Agenda
divendres 13 setembre 2019

42è Festival de Música del Maresme: Commicerto

42è Festival de Música del Maresme: Commicerto. Recital de música clàssica – còmic. Un escenari, un tenor amb aires de grandesa i un pianista hipersensible. Commicerto és un recital, amb un repertori de peces imprescindibles del món líric i el piano en clau d’humor. Joel Díaz (pianista) i Adrià Mas (tenor) ens aproparan, a través de […]

Agenda
dimecres 28 agost 2019

México sentimientos y colores. Somos un pueblo hecho de grandes pueblos

México sentimientos y colores. Somos un pueblo hecho de grandes pueblos. A càrrec del Ballet Folklórico de Tamaulipas (México). El Ballet Folklórico de Tamaulipas, originaris de la ciutat de Madero, Tamaulipas, Mèxic, fa 35 anys que es dediquen a la dansa folklòrica mexicana i han recorregut gran part de la geografia nacional mexicana i han presentat […]

Agenda
dimarts 27 agost 2019

Camins del paradís

135è Aniversari de l’Ateneu: Espectacle musical Camins del paradís. Poemes de Jacint Verdaguer amb Valentí Maymó, rapsode i tenora. Dramatúrgia de Jordi Lara.  

Agenda
divendres 19 juliol 2019

Teia, de Júlia Farrero Puig

Teia, de Júlia Farrero Puig. Projecte guanyador Suport a la Creació 2018 de la Plataforma d’Arts de Carrer. Espectacle on conviuen la tradició i la contemporaneïtat, la rusticitat i la delicadesa, i que convida l’espectador a formar part d’un ritual, en un escenari on tot es construeix i es transforma i on, a través de […]

Agenda

Contes picantons

Contes per a adults a la fresca: Contes picantons, a càrrec de Mònica Torra. La fantasia no només és dels més petits, els adults no tenim perquè perdre-la, un exemple que posa en evidència el benefici que obté l’ésser humà amb la imaginació, és l’erotisme. El tabú , la represió i la vergonya han tingut un […]

Agenda
dimecres 10 juliol 2019

Playbacks

Playbacks. Un espectacle musical per a tots els públics, una nit màgica on veuràs a moltes cares conegudes imitant a cantants de tots els estils i èpoques. Venda d’entardes a la Sala Nova el dissabte 13 i diumenge 14 de juliol de 9:00 a 13:00 h.

Agenda
dilluns 8 juliol 2019

Cabrera és Espectacle

Cabrera és Espectacle ofereix un any més el seu esperat xou interpretat per adults, joves i nens d’aquest i d’altres municipis que imiten cantants, grups i artistes de diverses èpoques i estils. Els assistents a aquest sensacional espectacle gaudiran d’una impactant nit de playbacks amb una espectacular posada en escena.    

Agenda
dijous 4 juliol 2019

Carmina Burana amb Maria Rovira i Cor Ciutat de Mataró

Carmina Burana amb Maria Rovira i Cor Ciutat de Mataró. Espectacle basat en la famosa peça musical de Carl Orff. Música en directe, les veus del Cor Ciutat de Mataró sota la batuta de Jordi Lluch i la dansa de Crea Dance Company dirigida per la coreògrafa mataronina Maria Rovira.

Agenda

El peix irisat

El peix irisat. El peix irisat és l’animal més bonic de tot l’oceà, però està molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates lluents i els seus amics.

Agenda

Rita “la Rínxols” i els tres ossos

Rita “la Rínxols” i els tres ossos. A càrrec de Binixiflat. Teatre de titelles. La Rita es perd i arriba a una casa misteriosa on troba tres plats, tres cadires, tres gots i tres llits. Què passarà quan es trobi amb els propietaris, una família d’ossos?