S'han trobat resultats
Agenda
Dijous 16 maig 2024

Curs: Manipulació i control d’aliments

Curs: Manipulació i control d’aliments.   Formació en seguretat alimentària ¿Quin tema es parla? Tipus d’aliments i la seva possible contaminació. Pautes d’higiene i manipulació correcta per evitar contaminacions. Higiene del local i del manipulador. Normativa en matèria d’alimentació. Al·lèrgies i intoleràncies als aliments. Inscripcions obertes, aquí.

Agenda
Dilluns 18 març 2024

Cuina. Bunyols dolços i salats

Bunyols dolços i salats.   Explora les receptes de bunyols de bacallà amb allioli, experimenta la fusió sorprenent de la sobrassada i la dolçor de la mel i deixa’t portar per la seducció de la xocolata calenta. Regals per a cada mos. Cuiner: Miquel Aldana i Núria Orra, Restaurant amb estrella Michelin Tresmacarrons (El Masnou).

Agenda
Dimecres 13 març 2024

Microgimnàstica moviment Dolka: especial cervell neocòrtex i cervical

Especial cervell neocòrtex i cervical.   És crucial atrevir-se a viure el que realment volem, abraçant tot des de la columna cervical fins als hemisferis cranials, incloent cap, mandíbules, nas, ulls, orelles i boca. Es treballarà a través d’exercicis que oscil·len des de les espatlles fins al cap. Professora: Maria Garcia Ruiz, educadora corporal de microgimnàstica […]

Agenda
Dimarts 12 març 2024

Taller smartphone per a gent gran

Taller smartphone per a gent gran.   Aprendre a utilitzar l’smartphone nivell bàsic per a gent gran. Un taller per a 15 persones per aprendre a fer ús del smartphone nivell bàsic, així com aplicacions més utilitzades, amb un total de 8 sessions. Inscripcions al Centre Cívic.

Agenda
Dimarts 27 febrer 2024

Els nostres fills i filles tenen dret a estar bé

Els nostres fills i filles tenen dret a estar bé. Eines per prevenir l’assetjament escolar. La fundació SEER proposa uns espais formatius per a famílies que estan pensats com tallers/xerrades on poder comprendre millor la dimensió emocional del nen/a o adolescent, aportar amplitud de mirada envers el desenvolupament socioemocional dels nostres fills/es, i entrenar eines per […]

Agenda
Dimarts 23 gener 2024

Formació entitats, treure partit al Canva

Treure partit al Canva.   Comunicar és molt important sovint fem servir elements visuals per donar a conèixer la nostra activitat, però… són prou atractius? A qui dirigim els nostres cartells? Quina és la idea clau? El Canva és una eina accessible, intuïtiva i gratuïta que ens ajudarà a fer la nostra comunicació més efectiva. […]

Agenda

Classes de escacs

Classes de escacs. T’agradaria aprendre a jugar a escacs? A l’Espai Cívic d’Ocata te n’ensenyen. Tots els dimecres Apunta’t i vine al local… Associació veïnal del cul d’oсата Informat al 606 98 68 93.

Agenda
Dijous 18 gener 2024

Taller de fotografia: Fotorelat Autobiogràfic

Fotorelat Autobiogràfic. Creació d’un fotorelat autobiogràfic entorn de les cures Després de fer una cerca i reflexió sobre diversos reportatges fotogràfics ja existents i artistes referents en les cures, les participants fotografiaran el seu dia a dia i les situacions que les envolten relacionades amb les cures. Caldrà que les persones participants tinguin els seus […]

Agenda
Dimecres 17 gener 2024

Benestar i salut. Microgimnàstica moviment Dolka

Microgimnàstica moviment Dolka. Especial tòrax, cor, cervell límbic. Allibera les tensions i emocions atrapades a la teva columna dorsal i el diafragma. Practicareu moviments que facilitaran potenciar la nostra energia, alliberar tensions acumulades i augmentar la capacitat respiratòria. Professora: Maria Garcia Ruiz, educadora corporal de microgimnàstica en el sistema ARC. Més informació i incripcions aquí.

Agenda

Cuina de l’escriptura. Curs d’escriptura

Cuina de l’escriptura. A càrrec de Pep Bras Taller d’escriptura destinat a autors/es novells o que es volen iniciar en aquest art. L’escriptura igual que la cuina, té les seves receptes, els seus trucs. I es poden aprendre.