Arxius de Conferència | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
S'han trobat resultats
Agenda
Dilluns 10 febrer 2020

Una aproximació als pobles Ibers del Nord. Laietans, Indiketes, Ausetans

Una aproximació als pobles Ibers del Nord. Laietans, Indiketes, Ausetans. Conferència a càrrec de Cesc Busquets i Costa Llicenciat en Filosofia i Lletres.

Agenda

El concurs de cartells de l’Anís del Mono

El concurs de cartells de l’Anís del Mono, a càrrec de Núria Casals, historiadora. En el marc de l’exposició El diamant de Badalona que commemora els 150 anys de l’Anís del Mono i que es pot visitar al Museu fins al 15 de març. Aforament limitat.    

Agenda
Dimecres 5 febrer 2020

Els cosins del català

Els cosins del català. Hi intervindran Carles Castellanos, autor, Pere Mayans, cap del Servei de Suports i Recursos Lingüístics, i Joan Calsapeu, professor.

Agenda
Dimarts 4 febrer 2020

Ciència i art. Leonardo Da Vinci

Ciència i art. Leonardo Da Vinci. Conferència a càrrec d’Eduard Cayrol i Carabi, doctor en Filosofia (UB). Actualment professor d’Història de la teoria de l’Art a la Universitat Pompeu Fabra.

Agenda
Dilluns 3 febrer 2020

Chopin i Liszt, les dues cares del piano romàntic

Chopin i Liszt, les dues cares del piano romàntic. Febrer Musical a càrrec de Joan Vives, historiador musical i musicòleg.

Agenda

El dret, la justícia i la vida quotidiana

El dret, la justícia i la vida quotidiana. Conferència de Dret a càrrec de Ramon Verdaguer, advocat.

Agenda
Divendres 31 gener 2020

Històries sobre el piano

Històries sobre el piano. Febrer Musical a càrrec de Pere Andreu Jariod, historiador musical.

Agenda
Dilluns 27 gener 2020

L’anís: efectes sobre el cos i l’esperit

Conferència. L’anís: efectes sobre el cos i l’esperit, a càrrec d’Abel Mariné, catedràtic emèrit de Nutrició i Bromatologia de la UB. En el marc de l’exposició El diamant de Badalona que commemora els 150 anys de l’Anís del Mono i que es pot visitar al Museu fins al 15 de març. Aforament limitat.  

Agenda

Solidaritat a Mataró durant la Guerra Civil: brigadistes internacionals i refugiats

Conferència Solidaritat a Mataró durant la Guerra Civil: brigadistes internacionals i refugiats a càrrec dels historiadors Josep Xaubet i Margarida Colomer. Aquesta activitat s’emmarca en la programació de l’exposició Més enllà de les trinxeres (1936-1939). Fotografies d’Alec Wainman, que es pot veure a Can Marfà Gènere de Punt fins al 8 de març de 2020. Organitza: Museu de Mataró – […]

Agenda
Divendres 24 gener 2020

Acte de Cloenda de la VI Setmana Oncològica

Acte de Cloenda de la VI Setmana Oncològica. Conferència col·loqui amb la participació del públic assistent. Actuació de la Coral d’Oncolliga i la Coral del Barri. Acte organitzat dins la setmana Oncològica de Premià de Dalt. Ho organitza: Oncolliga Premià de Dalt.