S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 22 maig 2019

8è Competició i mostra de dibuix

8è Competició i mostra de dibuix Celebrem la Festa Major de Pomar: 8è Competició i mostra de dibuix infantil Tema: Dibuixa el teu heroi i/o la teva heroïna Edat de participació: de 5 a 12 anys, dividides en tres categories. Podeu recollir la làmina per fer el dibuix a la biblioteca a partir del 2 de […]

Agenda
dilluns 13 maig 2019

1r Concurs Infantil de Punts de llibre Biblioteca P. Gual i Pujadas per a escoles

1r Concurs Infantil de Punts de llibre Biblioteca P. Gual i Pujadas per a escoles La Biblioteca P. Gual i Pujadas, amb el propòsit d’acostar la cultura i l´art al món de l’educació, ha impulsat el Concurs de Punts de Llibre Biblioteca P. Gual i Pujadas entre els alumnes de les escoles municipals de cicle […]

Agenda
divendres 26 abril 2019

Arts visuals en espais alternatius

Arts visuals en espais alternatius. Concurs de fotografia antiga: Porta la teva foto antiga de Premià i la seva gent perquè puguem fer-ne una còpia. D’aquesta forma podràs participar en el concurs fotogràfic i la teva imatge podrà formar part de la propera exposició fotogràfica. Ral·li fotogràfic: Vine a divertir-te amb aquesta cursa fotogràfica. Tot […]

Agenda
dimecres 3 abril 2019

Concurs colles sardanistes

Concurs colles sardanistes Territorial Barcelona Ciutat i colles lliures. Cobla: Ciutat de Cornellà. Activitat dins la Festa Major de Santa Creu.

Agenda
dimarts 2 abril 2019

Mostra Literària de Llavaneres 2019

Mostra Literària de Llavaneres 2019 Concurs organitzat per la Regidoria de Cultura amb la col·laboració dels centres educatius del municipi per fomentar l’hàbit de la lectura. Lliurament de premis.  

Agenda
dimarts 26 març 2019

Fem Matemàtiques

Fem Matemàtiques Concurs Fem Matemàtiques. Participen alumnes de secundària i batxillerat d’Instituts i centres educatius del Maresme i Vallés oriental. Ho organitza: Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques.

Agenda
dilluns 25 març 2019

Melodies d’un centenari. La música al Forn del Vidre al llarg de cent anys

Melodies d’un centenari. La música al Forn del Vidre al llarg de cent anys Concert de músiques i balls dins els actes de commemoració del centenari de Cristalleries de Mataró. Entrada gratuïta amb invitació. Ho organitza: Associació Vidre Bufat Mataroní. Col·laboren: Ajuntament de Mataró i Arxiu Comarcal del Maresme.

Agenda
dijous 21 març 2019

Lliurament de premis de la IX edició del concurs escolar de dibuix del gOvi

Lliurament de premis de la IX edició del concurs escolar de dibuix del gOvi Acte de lliurament de premis de la IX edició del concurs escolar de dibuix del gOvi amb el tema Vilassar de Mar i la igualtat entre les persones per donar suport a la campanya contra la fam de Mans Unides. Ho […]

Agenda
dimecres 6 març 2019

Un aire de família d’Agnes Jaqui, Jean Pierre Bachi

XLV Concurs de teatre Premi Pedracastell 2019: Un aire de família d’Agnes Jaqui, Jean Pierre Bachi Per l’Agrupació Teatral Casal de Calaf. Ho organitza: El Centru.  

Agenda
dimarts 5 març 2019

Qui té por de Virgínia Wolf? d’Eduard Albee

Qui té por de Virgínia Wolf? d’Eduard Albee XLV Concurs de teatre Premi Pedracastell 2019. Per la companyia Qollunaka Grup de teatre de Terrassa. Ho organitza: El Centru.