Publicat el 08/11/2018

Al vestíbul del CAP de Calella  es portaran a terme diverses activitats, tallers i consells per conscienciar la població sobre la malaltia i la importància d’una dieta baixa en sucre.

 Amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis (14 de novembre) s’organitzen, des del CAP Calella, diverses activitats per conscienciar la ciutadania de la importància de portar una dieta equilibrada i fer activitat física.

10 de novembre, dissabte:
El CAP Calella, de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella, organitzen tallers als principals recintes esportius del poble: al Camp de Mar, al pavelló del Parc Dalmau i a la piscina municipal.
A partir del joc s’informarà a les famílies sobre la importància de seguir una dieta equilibrada i baixa en sucres. En finalitzar l’activitat  s’obsequiarà amb una peça de fruita a cada participant per fomentar els bons hàbits alimentaris.

14 de novembre, dimecres:
Al vestíbul del CAP Calella hi haurà diferents espais on els usuaris podran conèixer a través de 4 tallers (peu diabètic, activitat física, alimentació saludable i begudes ensucrades) diferents aspectes de la malaltia.
Totes les persones que s’hagin inscrit i participat en alguna de les activitats gaudiran d’un dinar adaptat per a diabètics.

A més de donar consells sobre la dieta, també es posarà l’accent en la importància de fer activitat física. Per això s’ha organitzat una sortida de marxa nòrdica per Calella, una sessió de ball i una caminada fins al Far del poble.

Activitats detallades:
–   
9:00h Presentació de la jornada.
–    9,45h Conferència a càrrec de Serafín Murillo, Diplomat en Nutrició i Alimentació Humana. Hospital Clínic de Barcelona
  10:00h Tallers pràctics
–  11.00h Xerrada: ‘Coneguem la Marxa Nòrdica’
 12:00h Marxa Nòrdica
 14:00h Dinar. Restaurant IES Bisbe Sivilla (cal fer inscripció)
 15:00h Ball
–  15,30h Conferència a càrrec de Serafín Murillo, Diplomat en Nutrició i Alimentació Humana. Hospital Clínic de Barcelona
 16:30h Caminada fins al Far de Calella
 17:30h Cloenda amb il·luminació del Far

CAP Calella, c/ Sant Jaume, 209 – 217 – https://www.salutms.cat/web/default.html#/

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari