Publicat el 15/12/2020

Enguany, la pandèmia de la COVID-19 ha fet que moltes d’aquestes activitats tan tradicionals hagin hagut d’adaptar el seu format i trobar noves eines, moltes d’elles digitals, per tal de poder-les tirar endavant

No hi ha Nadal sense les tradicionals misses i nadales
En aquest apartat de la pàgina web especial de Nadal, s’hi trobaran totes les cantades de nadales i misses que es faran aquest Nadal 2020/21 i com poder-ne gaudir d’una manera segura i adaptada a les noves mesures de contenció de la COVID-19.

15, 16, 17, 21 i 22 de desembre
Com ja és tradició en aquestes dates, l’Escola de Música de Canet de Mar ofereix a la ciutadania les tradicionals audicions de Nadal dels alumnes del centre.
Enguany, es podran seguir, a partir de les 19 hores, per streaming.

Dissabte 19, Tarda Modernista
Espectace d’Òpera, Sarsuela i Couplet a càrrec de la companyia NS Danza. Aquest és un dels actes que hi havia programats de la Fira Modernista d’aquest 2020 que es va ajornar a causa de la COVID-19.
Aquest concert és un homenatge als temes clàssicls musicals d’Òpera i Sarsuela: ‘La mazurca de las sombrillas’, ‘Babbino  Caro’, ‘Los Nardos’, Cançó d’amor i de guerra’, entre d’altres. Reserva prèvia de seients i més informació: https://canetdemar.cat/document.php?id=20707

 Dijous 24 missa del Gall
A les 12 de la nit, com cada 24 de desembre, se celebra a l’Església Parroquial la tradicional Missa del Gall. Enguany, si les mesures sanitàries no ho permeten, la missa es realitzarà a les 8 de la tarda i es podrà seguir per streaming.
Cantada popular de Nadales
Seguidament, com també ja és tradició, es farà la Cantada Popular de Nadales a càrrec de Pep Parra i Cia. Aquest acte també es podrà seguir, de forma gratuita, en streaming a través del canal de YouTube d’Artflix Live.

Diumenge 27, Concert de Nadal
A l’Església Parroquial, a partir de les 6 hores de la tarda, es farà la presentació del Concert de Nadal 2020 ‘El Cant de la Sibil·la’. Aquest concert va a càrrec de Quim Mas, Imma Roig i Xavier Dotras.
L’aformanet en aquest concert és limitat. Es pot reservar seient trucant al 93 795 46 15 o enviant un correu electrònic a:  canet.canetmuseu@canetdemar.cat

 

Deixa un comentari