Activitats en motiu de la diada de Sant Jordi a Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/04/2012

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha organitzat un ampli programa d’activitats per commemorar la Diada de Sant Jordi. Un concurs de microrelats via Twitter, els premis de la Mostra Literària, un homenatge a Dràcula i al seu creador Bram Stoker, la presentació del número 30 de la revista Singladures editada per l’Ajuntament, sardanes, l’escenificació de la llegenda de Sant Jordi o les tradicionals parades de venda de llibres i roses al carrer no faltaran a la cita.


PROGRAMACIÓ


:Dimarts 10 d’abril
Finalització de la presentació de textos al Concurs de microrelats Sant Jordi 2012 (etiqueta #sjVdM). Podeu consultar les bases a l’adreça web
www.vilassardemar.cat. (Regidoria de Festes Populars, Regidoria de Noves Tecnologies i Biblioteca Municipal Ernest Lluch-Regidoria de Cultura)


Dijous 12 d’abril
19.30 h Presentació de novetats editorials per a infants, joves i adults, a càrrec de Sílvia Cantos i Mireia Martínez, amb inscripció prèvia. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (Regidoria de Cultura)


Divendres 13 d’abril
19.30 h Veredicte i lliurament de premis de la Mostra Literària de Vilassar de Mar. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (Regidoria de Cultura)


Divendres 20 d’abril
19 h Taller d´escriptura creativa: lectura en veu alta d´alguns treballs, a càrrec del grup del Taller d´Escriptura Creativa de la Biblioteca. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (Regidoria de Cultura)


21.30 h Dràcula: literatura, música i cava. Lectures dramatitzades a càrrec de diversos narradors. 100 anys després de la mort del seu autor, Dràcula estarà més viu que mai a la Biblioteca. Un homenatge a Bram Stoker amb il•lustracions de Luis Scafati. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (Regidoria de Cultura)


Diumenge 22 d’abril
De 10 a 14 h Programa especial de Vilassar Ràdio en directe. Plaça de l´Ajuntament (Regidoria de Comunicació)


10 h Parades de venda de llibres i roses de les entitats. Plaça de l’Ajuntament


12 h Sardanes amb la Cobla Lluïsos de Taradell. Plaça de l’Ajuntament (Amics de la Sardana)


18 h Homenatge a Josep Maria de Sagarra amb motiu del 50è aniversari de la seva mort, a càrrec de Rosa Campeny, Pepita Gómez, Magda Mena, Núria Bosch, Blanca Junoy, Joan Ibáñez, Tomàs Mayor i Rafael Pugibet, dirigits per Joan Ramon. Centre Cívic Lluís Jover (Associació Cívica i Social Lluís Jover)


18.30 h Escenificació de la llegenda de Sant Jordi. El seguici del cavaller es concentrarà a la plaça de l’Ajuntament, i el del drac davant de l’Escola Vaixell Burriac, a les 18 h, per sortir cap a la plaça Picasso, on es representarà la llegenda. Plaça Picasso (Regidoria de Festes Populars, Associació Pubillatge, AVAL, Hípica Rossell i La Tropa Teatre)


Dilluns 23 d’abril
matí i tarda Parades de venda de llibres i roses
. C. Sant Joan i plaça de l’Ajuntament
20 h Emissió del veredicte i lliurament de premis del Concurs de microrelats Sant Jordi 2012 (etiqueta #sjVdM). Biblioteca Municipal Ernest Lluch. (Regidoria de Festes Populars, Regidoria de Noves Tecnologies i Biblioteca Municipal Ernest Lluch-Regidoria de Cultura)


Dimarts 24 d’abril
19.30 h Presentació del número 30 de la revista Singladures. La revista es podrà aconseguir a les dependències municipals. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (Regidoria de Cultura)

Deixa un comentari