Publicat el 13/05/2021

El Club Ciclista Vilassar de Mar és una entitat de caràcter social que compta amb una llarga trajectòria. Va fundar-se l’any 1983, afiliat des d’aleshores a la Federació Catalana de Ciclisme, amb l’objectiu del foment i la pràctica de l’esport al municipi. 

“Malgrat haver estat un club molt actiu bona part de la seva història, gaudir d’una gran capacitat de mobilització i a més, poder presumir de ser el primer club ciclista del poble, la manca de relleu generacional al capdavant de la institució ha provocat que els darrers anys l’entitat no hagi estat tan activa com es desitjaria”, expliquen els promotors de l’entitat.
Afegeixen que “actualment, una nova Junta Directiva, rejovenida i amb el suport dels socis i d’empreses del poble com Conserves Dani, Transports Serra, Instal·lacions Itchart, Cara al vent, Carns Boher, El Corriol, Carnisseria Can Roca i el mateix Ajuntament, està treballant per impulsar i compartir la passió pel ciclisme amb tots els vilassarencs i vilassarenques”.

D’altra banda, entre les activitats que s’organitzen des del Club en destaquen dues:
La sortida setmanal per a socis amb bicicleta de carretera i BTT, que té com a punt de sortida el camp de futbol cada diumenge a les 08.30 h.
I la segona i més important, ‘El Memorial Andreu Domènech i Pujol’, una cursa de Ciclisme de carretera per a fèmines i veterans (màster 40,50 i 60), amb un total de 73 km, que transcorre entre el Maresme i el Vallès. Precisament, l’edició d’enguany es realitzarà diumenge 6 de juny a les 10h, amb sortida davant la piscina municipal de Vilassar de Mar.

El Club Ciclista Vilassar de Mar actualment compta amb uns 40 apassionats per la bicicleta i volen compartir la passió pel ciclisme amb tothom que hi estigui interessat. “Així doncs, animem a tothom a participar, fer-se soci i fer pinya per fer del ciclisme un estil de vida al poble”, asseguren.

Qui vulgui fer-se soci, doncs, o tramitar la seva llicència federativa, pot contactar amb ells a:

Apartat de Correus, 3 , 08340 – Vilassar de Mar.
ccvilassardemar@gmail.com
Instagram: @c.c.vilassardemar1983
Facebook: @ccvilassardemar

 

Deixa un comentari