Publicat el 03/05/2016

Atrapa el senglar, abans que arribi a l´Erola

El Cau de Pineda ha organitzat una marxa per fer corrent, coincidint amb l´Aplec de l´Erola, el diumenge 15 de maig. 
La marxa porta per nom ´Atrapa el senglar, abans que arribi a l´Erola´ i és un recorregut, sempre per corriols, d´11 quilòmetres de distància i 825 metres de desnivell. 
Tot el recorregut està senyalitzat, però no és una marxa controlada. Té avituallament i es celebrarà el 15 de maig, amb sortida a les 8 del matí de la Plaça de Pau Casals, just davant l´Escola Mediterrània de Pineda i arribada a Hortsavinyà. La inscripció és gratuïta. 

Per apuntar-vos a la ruta, podeu trucar al 638 27 90 57 o fer un correu a caudepineda@hotmail.com.

El Camí de les Costes
El Cau de Pineda organitza una ruta per conèixer ´El Camí de les Costes´. És una ruta que utilitzaven els carboners amb els seus animals de càrrega per baixar el carbó d´alzina cap a Pineda i altres poblacions. 
La ruta guiada és gratuïta i oberta a tothom i es farà el diumenge 15 de maig. La ruta permet conèixer, per exemple, el ´Forat bufador´, que a l´estiu bufa aire calent mentre que a l´hivern bufa aire fred, o la Pedra d´en Manel, on es va produir un episodi que va colpir tota la població del Montnegre.  

La sortida és a 2/4 de 9 del matí de Cal Capità -sobre Mas Ferriol, pujant la Riera de Pineda al quilòmetre 5-.  És previst arribar a Hortsavinyà a les 11 del matí.
Cal dur aigua i alguna cosa per esmorzar i dinar, per a poder participar a l´Aplec de l´Erola.

Per apuntar-vos cal que us adreceu a caudepineda@hotmail.com o bé podeu fer un truc o un WhatsApp al telèfon 639 27 88 32. Més informació a www.caudepineda.cat 

Aplec d’Erola
Diumenge 15 de maig de 201
Mercat d’artesans, Gegants, Ball, Sardanes, Missa i Goigs de l’Erola. Un aplec únic al Montnegre! 
No us perdeu l’Aplec de l’Erola pel Camí de les Costes. Ruta preciosa, guiada i per a totes les edats. 

Deixa un comentari