Publicat el 30/04/2020

Per tal de commemorar el centenari de Can Vallerià aquest any teníem prevista una programació cultural extraordinària què, malauradament, les conseqüències socials derivades de la crisi sanitària de la Covid-19 ens impedirà dur a terme pràcticament en la seva totalitat

Aquest any, doncs, hem de suspendre la cinquena edició de la Festa del Hanami, que estava convocada pel dia 10 de maig, i també la sisena edició del ja popular festival de poesia Poetes sota la lluna, quina data prevista per a celebrar-se era el divendres 28 d’agost.

Les mesures de seguretat, imprescindibles per evitar la propagació del virus, fan impossible acollir tot el públic que, any rere any i cada vegada en major nombre, participa dels esdeveniments que organitzem. És per evitar haver de reduir l’aforament, impedint l’assistència a moltes persones a qui agradaria assistir als esmentats actes, que ens veiem obligats a posposar aquestes dues cites ja clàssiques al calendari anual d’activitats culturals de Can Vallerià. A més, en tractar-se de l’any del centenari, tant a la Festa del Hanami com al festival Poetes sota la lluna, havíem previst un programa d’un nivell excepcional, amb propostes originals i de producció pròpia on hi havien de participar alguns artistes de gran prestigi.
Si les condicions sanitàries ho permeten, esperem retrobar tothom la propera tardor, amb algunes de les activitats de petit format que, des de fa quatre anys, agrupem sota el nom de Tardor poètica.

I l’any 2021 tornarem a organitzar la Festa del Hanami, que serà més lluïda, i un festival Poetes sota la lluna que, esperem, superarà amb escreix els cinc que ja hem fet. De moment podeu continuar gaudint de les activitats en línia que Can Vallerià ha organitzat aquestes setmanes de no sortir de casa: el festival Confinament poètic, que podeu seguir al nostre canal de YouTube (https://www.youtube.com/), els concerts del Virtual jazz festival, que trobareu el nostre Facebook (https://www.facebook.com/can.valleria.7)  i la col·lecció de Llibres mínims (http://fontdelcargol.cat/cataleg/) digitals, que us oferim gratuïtament des dels Quaderns de la Font del Cargol.

Deixa un comentari