Publicat el 18/02/2020

El Consorci Sanitari del Maresme informa que la previsió per aquesta setmana és que es mantingui un nivell epidèmic baix a la zona

Cal atenció Urgent?
Per evitar esperes innecessàries, és recomanable anar als punts d’atenció urgent alternatius que es poden consultar al següent enllaç:
https://www.csdm.cat/index.jsp?menuId=1&id=1489401655507&jsp=generic.jsp&subMenuId=1489401597475

Cal recordar que es necessita atenció mèdica immediata, i abans d’anar a l’hospital, trucar sempre al 061.  Un 66% de les visites a Urgències de l’Hospital es podrien haver resolt als centres de primària.

FALSOS MITES DE LA GRIP
• Un refredat es pot convertir en una grip… FALS!
El refredat comú i la grip són malalties respiratòries provocades per virus diferents i, tot i que puguin tenir símptomes similars, una malaltia no pot derivar en l’altra.

• La vacuna de la grip és la causant de la grip… FALS!
La vacuna de la grip pot tenir efectes secundaris: molèsties musculars, sensibilitat, irritació de la zona on t’han punxat, mal de cap, etc., però en cap cas et provoca la grip.

• La grip no és una malaltia greu… FALS!
La grip és una malaltia que en els infants molt petits, la gent gran, les persones amb malalties greus i les persones amb diverses malalties cròniques pot provocar complicacions greus o la mort.

 

 

 

 

Deixa un comentari