Publicat el 26/06/2015

 L’obra s’emmarca en el projecte de remodelació de dos enllaços (99 i 100) de la C-32 al tram Argentona-Mataró, que el Departament de Territori i Sostenibilitat està impulsant, amb l’objectiu de millorar la fluïdesa i la seguretat viària en aquesta zona, així com l’accés al centre de Mataró, a l’hospital, i a la zona comercial de Mataró Parc.
Es compta amb un pressupost de 7,2 MEUR, es completaran a la tardor de 2016, i formen part del pla d’inversions fins a l’any 2016 acordat entre el Departament de Territori i Sostenibilitat i la concessionària de la C-32.
Les obres a l’entorn de la Via d’Europa permetran millorar l’enllaç de Mataró Oest, per afavorir la fluïdesa del trànsit, en especial en hores punta, en els moviments en aquest entorn i amb el tronc de l’autopista.
D’altra banda, paral·lelament a les obres que ara comencen a l’entorn de l’enllaç de Mataró Oest, durant l’estiu s’iniciaran també els treballs a l’àrea de l’enllaç 99 de la C-32, que milloraran l’accés al centre de Mataró des de la calçada en sentit Blanes de l’autopista. Així, els treballs inclouen la construcció d’una nova rotonda que permetrà als vehicles que surtin de l’autopista incorporar-se a la C-60 en sentit mar, tot arribant a Mataró a través de la via Sèrgia.

Deixa un comentari