Actes d´inauguració de la Biblioteca Antoni Comas de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/01/2013

Diumenge 3 de febrer la Biblioteca Antoni Comas obrirà les portes amb una inauguració que comptarà amb la participació de diferents col·lectius i entitats de la ciutat.
Els actes començaran a les 10 del matí amb dos cercaviles que aniran cap a la nova biblioteca.


La Família Robafaves sortirà des de l’Ajuntament.
Recorregut: La Riera, c. Nou, pl. de Santa Maria, c. de Sant Francesc d’Assís, c. de Sant Bru, c. de Cristina i c. d’Enric Prat de la Riba.


La cercavila amb els gegants de Rocafonda, l’Esperança i Ciutat Jardí, Les Santes-Escorxador, el Palau i l’Havana ho faran des de la plaça de Rocafonda fins a la Biblioteca.
Recorregut: pl. de Rocafonda, c. de Pablo Ruíz Picasso, c. de Mèxic, av. d’Amèrica, c. de Lapidario, rda. d’Alfons X el Savi i c. d’Enric Prat de la Riba.
 
A aquests els acompanyaran personatges del món de la literatura i el cinema de tots els temps, amb la participació de l´Aula de Teatre, i la música dels Xarop de Canya.
Dins el recinte de l´antic escorxador la Família Robafaves ballarà davant els assistents. A continuació hi haurà una actuació de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró, que donarà pas als parlaments i la inauguració oficial.
A les 12 h INAUGURACIÓ OFICIAL
Tot seguit s´obriran les portes per visitar la biblioteca, mentre a fora hi haurà un espectacle familiar amb els Xarop de Canya, contes, balls i música, molta música que animaran tothom a participar i ser protagonistes de les històries i danses d’aquest espectacle.
Si teniu twitter us animem a compartir fotografies i comentaris sobre la nova biblioteca amb l´etiqueta #antonicomas.

Deixa un comentari