Publicat el 23/06/2023

Dimecres 28 de juny és el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+ i Arenys de Munt se suma a la celebració i reconeixement de les persones, entitats i associacions que lluiten per la conquesta dels drets i les llibertats d’aquestes persones

 

 

Portem un llarg recorregut en el compromís pel reconeixement dels drets de les persones LGBTI+ i s’han aconseguit grans avenços. Tot i això, encara queda molta feina per fer. Un cop més, mostrem i fem explícit que vetllar per a la igualtat vol dir tenir com a horitzó un escenari on les diferències per orientació sexual i de gènere siguin respectades amb igualtat de drets i viscudes amb total llibertat.
És voluntat i compromís, per tant, lluitar de manera ferma i decidida pels drets i les polítiques LGBTI+ de manera interseccional amb les lluites feministes, antiracistes o de classe.

Per aquest motiu, es duran a terme els següents actes:

  • El diumenge 25 de juny a les 12 h, a la plaça de la República Catalana, es farà una xerrada sobre el capitalisme rosa, seguit d’un vermut musical.
  • El dimecres 28 de juny, a les 19 h, davant l’Ajuntament, es llegirà el manifest conjuntament, l’Ajuntament amb l’entitat Amunt LGBTI; seguidament, hi haurà dansa amb Meritxell Calafell Tortosa i Irene Esteves Tortosa; per finalitzar, es podrà gaudir de l’actuació musical de l’Escola de Música.

Com cada any, per commemorar la diada, es penjarà la bandera de la diversitat al balcó de l’Ajuntament i s’encendran els llums de colors per il·luminar la façana.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Munt

Deixa un comentari