Publicat el 19/06/2015

La Comissió de Sant Joan, amb la participació de Burriac Runners, Calabrot d´Argentona, els Diables d´Argentona i el casal Xip Xap, amb el suport de l´Ajuntament d´Argentona, han organitzat diverses activitats per celebrar el proper dimarts 23 de juny la revetlla de Sant Joan.

S’ha habilitat un espai a Can Doro per a què tots aquells veïns i veïnes puguin deixar trastos vells, mobles i qualsevol altre element de fusta per a la construcció de la foguera de Sant Joan.
El dimarts 23 de juny a les 16 hores s´iniciarà la construcció de la foguera.
A les 18 hores es duran a terme tallers infantils i la construcció del ninot.
A 2/4 de 8 de la tarda hi haurà la rebuda de la flama del Canigó – a les 19:10 es preveu que arribi al barri del Cros – i la lectura del manifest.
A les 8 del vespre tindrà lloc la penjada del ninot i una hora més tard s´iniciarà el sopar de carmanyola, amb servei de barra.
L´encesa de la foguera està prevista per a 2/4 d´onze de la nit i mitja hora més tard s´acompanyarà la festa de la revetlla amb música.
Per gaudir al màxim però també amb precaució de les revetlles, us animem a què llegiu els consells i informació d´interès que us ofereix el departament de Protecció Civil

Deixa un comentari