Publicat el 13/06/2019

La investigadora del centre de recerca de la Fundació Pasqual Maragall, Marta Crous-Bou durà a terme la conferència inaugural

La Comissió de Recerca de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha organitzat pel proper dimarts 18 de juny la II Jornada de Recerca i Innovació que en aquesta ocasió porta per títol: Parlem de Recerca i Innovació, una jornada que va néixer a finals del 2018 amb l’objectiu de promoure la investigació científica entre professionals i també entre la ciutadania.
Joves de diferents instituts de Calella i Blanes exposaran els seus treballs de recerca relacionats amb l’àmbit de les Ciències de la Salut en aquest acte, obert a professionals i ciutadania.
Ara s’ha fet un pas més perquè esdevingui una plataforma per fomentar l’esperit científic entre els estudiants. Joves de segon de batxillerat de diferents instituts de l’Alt Maresme i la Selva Marítima exposaran els seus treballs de recerca relacionats amb l’àmbit de les Ciències de la Salut. En aquesta ocasió seran estudiants de l’Escola Pia de Calella i l’Institut Bisbe Sivilla i de l’Institut Serrallarga de Blanes, els qui parlaran de les seves investigacions.
Un dels treballs tracta sobre la resistència als antibiòtics, un altre es titula El càncer de pàncrees i les malalties amb més mortalitat a Catalunya i el tercer porta per títol La forma cel·lular. Una via cap a la immortalitat?
Aquesta és una oportunitat perquè els estudiants puguin compartir coneixements amb professionals de la salut en actiu i conèixer també els centres de la Corporació. A més, en aquesta edició es comptarà amb la participació de la Dra. Marta Crous-Bou, investigadora del grup d’Investigació Clínica, Biomarcadors i Factors de Riscdel Barcelonaβeta Brain Research Center (BBRC), el centre  de recerca de la Fundación Pasqual Maragall,qui serà l’encarregada de portar a terme la conferència inaugural que portarà per títol ¿Quin és l’efecte de la contaminació atmosfèrica al cervell?.

Deixa un comentari