Publicat el 15/04/2015

Aquest divendres, 17 d’abril, es presentarà públicament la candidatura Crida Premià de Dalt per a les eleccions municipals del 24 de maig.
L’acte serà obert a tothom i tindrà lloc a les 19 hores a la plaça Pujol de Premià de Dalt. Es farà públic el codi ètic de la candidatura, les línies generals del programa polític i les persones que integraran la llista electoral. A més, es comptarà amb la presència i les intervencions d’Arcadi Oliveres, economista i fundador de Procés Constituent, David Caño, portaveu de Crida Constituent, i Joan Ribet, regidor de Crida Premianenca a l’Ajuntament de Premià de Mar. També hi actuaran els grups Trad-Tards i Neskak per amenitzar el vespre.
Crida Premià de Dalt és un projecte obert a totes les ciutadanes i ciutadans del poble, un projecte de tothom i on totes les veus són preses en compte per a dissenyar, conjuntament i des de baix, un Premià de Dalt més transparent, més cohesionat i més just. Un Premià de Dalt on recursos, oferta i benestar siguin distribuïts equitativament i on no hi hagi barris ni residents de primera i de segona.

Deixa un comentari