Publicat el 16/04/2015

El dia 20 d’abril, acte púbic de presentació del festival de fotografia analògica  Revela-T. El Museu Arxiu acollirà aquesta convocatòria on s’exposaran els arguments principals de la  tercera edició del festival que proposa novetats importants i reclams de primer ordre.
Dilluns 20 d’abril se celebra l’acte públic de presentació del Revela-T 2015, el festival de fotografia analògica de Vilassar de Dalt. El Museu Arxiu acollirà una convocatòria on s’exposaran els arguments principals d’una tercera edició que proposa novetats importants i reclams de primer ordre.
Revela-T 2015, Let’s be positive. És el claim de l’edició d’enguany del Revela-T, l’únic festival del món dedicat exclusivament a la fotografia analògica que tindrà lloc a Vilassar de Dalt els dies 19, 20 i 21 del pròxim mes juny.
Una edició que tornarà a estar presidida per un ventall immens de propostes consagrades a aquest àmbit tècnic i artístic cada dia més vigent: exposicions, tallers, xerrades i trobades de col·lectius especialitzats. Però una edició que fa un pas endavant en molts sentits; en el nombre de convocatòries, en el prestigi dels seus protagonistes, en el recurs a nous espais expositius i en els formats de les diferents activitats.
Tot plegat s’explicarà en un acte públic el 20 d’abril amb el qual la direcció de l’esdeveniment i l’Ajuntament de Vilassar de Dalt volen tallar la cinta solemnement d’aquesta edició de consolidació alhora que fer ofrena al poble que l’ha engendrat del que sens dubte ja és un dels seus esdeveniments culturals de referència i amb més projecció nacional i internacional.
En l’acte s’hi relacionaran les exposicions confirmades (entre les quals despunten firmes com Joana Biarnés, Andreu Buenafuente, Estela de Castro, Manel Armengol, Pere Formiguera o Joan Fontcuberta), s’hi assenyalaran els nous espais expositius (com l’antiga nau tèxtil de cal Garbat o l’antic Mercat del Carme), i s’hi explicaran les principals activitats. I també s’oferirà als vilassarencs l’oportunitat d’implicar-se directament en aquest esdeveniment cada any més ric i heterogeni; per mitjà de col·laboracions en l’organització, aportacions puntuals o, fins i tot, acollint famílies estrangeres que viatjaran expressament al nostre municipi per assistir a un festival tan exclusiu.
Convocatòria:
Dia: dilluns 20 d’abril
Hora: 20.30h
Lloc: Museu Arxiu de Vilassar de Dalt

Deixa un comentari