Publicat el 19/11/2021

Un total de 10 projectes presentats per Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de Barcelona opten a algun d’aquests Premis, que des de fa 25 anys convoca la Diputació de Barcelona

Aquest dissabte a les 16 h tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis de prevenció d’incendis forestals 2021 de la Diputació de Barcelona, que serà transmès en directe pel Canal Youtube de la corporació.

La presidenta de la Diputació, Núria Marín, lliurarà el Premi Honorífic. També hi participaran el diputat d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, i el diputat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals, Josep Tarín.

El veredicte es coneixerà aquest dissabte, 20 de novembre, durant l’acte de lliurament, que a més de ser transmès en directe a través del Canal Youtube de la Diputació de Barcelona, amb un format de programa televisiu realitzat per la XAL, es podrà veure posteriorment per diferents emissores de la Xarxa de Televisions Locals.

La Diputació de Barcelona lliura aquests premis des de l’any 1997. En aquests 25 anys, els Premis a la prevenció d’incendis forestals s’han convertit en un punt de trobada i en una font de reconeixement per les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la demarcació de Barcelona. Històricament, l’acte de lliurament havia adoptat la forma d’un dinar de germanor entre les ADF de la demarcació de Barcelona però des de l’any passat se celebra en format televisiu per fer arribar a més gent la importantíssima tasca que fan les ADF, formades per voluntaris.
Actualment s’atorguen tres premis per reconèixer diferents facetes de la prevenció d’incendis forestals: el premi Rossend Montané, el premi Jordi Peix i el premi honorífic Joaquim Maria de Castellarnau.
XXV Premis a la prevenció d’incendis forestals de la Diputació de Barcelona
Dia: Dissabte, 20 de novembreHora: 16:00 hores
Lloc:
Canal Youtube de la Diputació de Barcelona, al web https://www.diba.cat/premisadf 

Redacció
Imatge i Font: Diputació de Barcelona

Deixa un comentari