Acte de lliurament de les claus dels habitatges de promoció pública construïts a can Bisa a Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/11/2011

L’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, va lliurar el passat 1 de desembre, als seus adjudicataris, les claus dels habitatges de promoció pública construïts als carrers Montserrat, 10 i de la Pau, 1, l’anomenada illa de can Bisa. L’acte va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament.


Les obres dels habitatges han estat promogudes per l’Ajuntament de Vilassar de Mar, a través de Vilassar Societat Municipal de Promocions Urbanes, SA. Tots els habitatges que s’entreguen i en els quals ja es pot entrar a viure són de compravenda i es van adjudicar al mes d’octubre del 2010 mitjançant sorteig públic davant notari.


Característiques dels habitatges
La promoció pública consta de dos edificis. En el del carrer Montserrat, núm. 10, hi ha vuit habitatges distribuïts en planta baixa i dues plantes de 3 i 2 dormitoris, amb superfícies entre els 54 i els 83 m2. A l’edifici del carrer de la Pau, núm. 1, hi ha sis habitatges distribuïts en dues plantes de 2 i 3 dormitoris, amb superfícies entre els 60 i els 81 m2.

Deixa un comentari