Publicat el 01/09/2014

La tercera edició de la representació dels fets del 1705 comptarà amb la participació de nombrosos grups de voluntaris, embarcacions lleugeres i la presència de vaixells antics, com ara el Pailebot Santa Eulàlia i el Quetx Ciutat de Badalona, que fondejaran davant les platges de Montgat.
Els Miquelets de Badalona també tindran una presència notable a l’acte, ja que s’encarregaran de la recreació d’un campament de Miquelets al Passeig Marítim.
L’acte també comptarà amb una Fira artesana d’època que estarà ubicada al Parc de les Moreres.
Dimecres 10 de setembre, cap a les 21h començarà l’acte central, que es desenvoluparà al voltant del desembarcament i la representació teatral amb l’arribada del General Moragues i les seves tropes a la platja, i es tancarà amb un mappping sobre el Turó de Montgat, el cant d’Els Segadors a càrrec d’una soprano i un cremat popular al Parc de les Moreres.
Els veïns i veïnes que ho desitgin poden participar-hi portant torxes que es facilitaran a través de les associacions de veïns durant la primera setmana de setembre. L’Ajuntament ha confeccionat samarretes i mocadors commemoratius de l’esdeveniment. Per finalitzar els actes hi haurà diversos concerts de música a la platja en el marc del festival de música jove “Enrroka’t a la sorra”.

Deixa un comentari