Publicat el 15/01/2016

L´alcalde de Llavaneres, Joan Mora, ha valorat positivament la reunió que els alcaldes de les poblacions afectades per la reordenació del servei del CAP d´Arenys de Mar -els dos Arenys, Sant Vicenç, Caldes i Llavaneres- van mantenir ahir a la tarda amb el Servei Català de la Salut. Mora confia que la trobada serveixi per introduir alguna millora. Després de la trobada d´ahir, el CatSalut va anunciar que ajornava la decisió i que a mitjans de febrer en tornaran a parlar.

La modificació del servei d´urgències, per a nits i festius, del CAP d´Arenys de Mar suposaria perdre personal, tal com denuncien els usuaris i professionals, que es van manifestar davant de l´Ajuntament d´Arenys de Mar mentre els alcaldes es reunien amb el representant del Servei Català de la Salut.

S´ajorna la implantació d´aquests canvis, tot i que aquesta mesura ja s´està aplicant a tot Catalunya, adverteix l´alcalde de Llavaneres, que ha explicat que els alcaldes van aprofitar la reunió per presentar algunes propostes que ara el CatSalut estudiarà.

La mesura proposada fa uns dies per l´ICS, i que s´havia d´aplicar a partir de l´1 de febrer, redueix l´atenció al CAP d´Arenys de Mar durant les nits i festius amb un sol metge i dues infermeres. L´altre metge que hi havia fins ara passarà a fer domicilis i tindrà seu a Mataró. També es vol reduir la jornada d´una de les dues infermeres, que passaria de 12 a 4 hores. recordem que les urgències del CAP de Llavaneres es van tancar al mes d´agost del 2011, i des d´aleshores el servei s´ofereix al CAP d´Arenys de Mar.

Deixa un comentari