Publicat el 03/11/2014

La Federació d’Empresaris de Badalona (FEB) va signar el passat 29 d’octubre un conveni de col·laboració amb PIMEC, pel qual la FEB s’afilia a la patronal i passa a representar a la mateixa a la demarcació de Badalona, Tiana i Montgat, juntament amb PIMEC Maresme-Barcelonès Nord.
Amb aquest acord la FEB es converteix en la primera organització empresarial afiliada a les dues patronals de Catalunya – Foment del Treball i PIMEC.
Aquest pacte, tal com expliquen els signants, s’emmarca en l’objectiu de PIMEC i la FEB de consolidar una nova forma d’entendre el model associatiu patronal a Catalunya. Una nova fórmula que permeti la unió patronal, i, per tant, la defensa conjunta de les empreses del territori, treballar de manera coordinada, rebaixant costos interns i oferint en una sola quota dels socis tota l’ajuda que des de les mateixes patronals es pot oferir en funció de les seves necessitats, i en una sola representació.
Durant l’acte, celebrat a l’Ajuntament de Badalona, Josep González, president de PIMEC, va assenyalar que es tracta d’un “dia històric en el món patronal ja que no hi ha cap precedent ni a Catalunya ni a l’Estat espanyol”. També, va apuntar, al·ludint els tres intens d’acord entre PIMEC i Foment, que “el que no s’ha aconseguit des de les cúpules, s’està aconseguint des de les bases”. En aquest sentit, va reconèixer la feina feta pel president de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord, Ambrós Martínez, i pel president de la FEB, Josep M. Puente, i “la seva voluntat d’entesa”.
Per la seva banda, Josep M. Puente, va dir que “la unió entre PIMEC i la FEB, ens dóna al·lè per seguir remant amb més força i en una mateixa direcció”.

Deixa un comentari