Publicat el 30/01/2024

L’esdeveniment sobre lús de les pantalles, que se celebrarà aquest dimecres 31 de gener al Museu de Badalona, també serà l’ocasió per presentar el Catàleg d’Activitats del Programa de Formació per a Famílies 2024

 

 

Millorar la convivència i la gestió que fan els joves de les pantalles dels dispositius electrònics és un dels objectius clau de l’activitat organitzada pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. L’esdeveniment està programat per al dimecres, 31 de gener, de 18 a 19.30 hores, a la sala d’actes del Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1).

“Com acompanyar en l’ús de les pantalles? Una mirada des de la primera infància fins a l’adolescència” és la temàtica de diàleg proposada per a les famílies i les associacions de pares i mares dels centres educatius de la ciutat. L’esdeveniment comptarà amb la participació de l’antropòloga Pau Farràs, la psicopedagoga i directora de l’EAP (Equips d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica) Maria Teresa de la Mano, i la treballadora social i terapeuta familiar d’ASAUPAM (Associació d’Intervenció Comunitària en Drogues) Esther Estallo.

A més de les intervencions dels experts, l’acte serà presidit per la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, Vanesa González, i inclourà la presentació del Catàleg d’Activitats del Programa de Formació per a Famílies 2024. Aquest catàleg detallarà les xerrades i tallers programats entre els mesos d’abril i desembre d’aquest any.

 

Redacció

 

 

 

Deixa un comentari