Publicat el 04/01/2023

L’aigua de Vilassar de Mar que arriba a les cases i a les fonts del municipi prové majoritàriament de la xarxa Ter-Llobregat i compleix amb la qualitat sanitària

 

 

 

Després de la notícia sorgida als mitjans de comunicació conforme el 46% de les aigües subterrànies de Catalunya tenen un excés de nitrats i que Vilassar de Mar es troba entre els municipis amb la xifra més alta, l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la companyia de subministrament d’aigua al municipi, Aigües de Vilassar, volen aclarir el següent:

  • L’aigua de Vilassar de Mar que arriba a les cases i a les fonts del municipi prové majoritàriament de la xarxa Ter-Llobregat i compleix amb la qualitat sanitària. L’empresa Aigües de Vilassar vetlla pel compliment normatiu del RD 140/2003 relatiu a la qualitat del subministrament d’aigua i mitjançant el mateix es realitzen les analítiques de control periòdiques i pertinents, garantint la qualitat sanitària de l’aigua que subministren.
  • Les analítiques de la xarxa d’aigua són públiques i es poden consultar al web https://www.aiguesdevilassar.cat/serveis-i-tramits/#control-analitic-qualitat-aigua.

Per a qualsevol dubte o aclariment, es pot contactar amb la companyia d’aigua al tel. 937592889 o al correu electrònic minavella@aiguesdevilassar.cat.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

Deixa un comentari