Publicat el 13/02/2015

El dijous 26 de febrer, a les19:30hores,  acte públic: ‘Podem – Podemos’, a la Sala Mossèn Galbany c/ Sant Roc, 2-4. Vilassar de Mar
En una època en què la política oficial es basa en discursos buits, posicionaments estratègics al marge de tota ètica, argumentaris buits i ambició desmesurada pel poder i el càrrec, el sindicalista andalús Diego Cañamero encarna un net contraexemple… Transmet humilitat, vocació i entrega. La de la terra i el camp on ha treballat i continua fent-ho, des de molt petit.
Però Diego Cañamero és ja un jornaler amb llarg recorregut polític. L´any 1976 va ser un dels fundadors del SOC, amb Paco Casolà, Diamantino García i altres companys. Durant els deu anys en què va ser alcalde de El Coronil, recorda que va promoure la democràcia participativa i la construcció d´habitatge protegit (en venda o lloguer). Va abandonar després el càrrec per dedicar-se per complet a la labor sindical. Va ser secretari general del Sindicat d´Obrers del Camp (SOC) entre 1984 i 2007, any en el qual passa a exercir la portavocia del SAT, en la qual continua avui.


 


 

Deixa un comentari