Publicat el 30/01/2017

La Policia Local informa que el pròxim dimecres 1 de febrer es modificarà el sentit de la circulació de vehicles del carrer del Vapor. En comptes de ser un vial amb entrada des de la Riera, a partir d’aquell dia el trànsit discorrerà en un sentit únic de circulació amb accés des del carrer de la Cerdanya i sortida al passeig de la Riera.

Aquesta decisió ha estat presa per mantenir i donar coherència a l’aparcament, que es troba autoritzat al costat de migdia. L´estretor de la calçada i la manca d´una vorera prou ampla en aquest indret obligava fins ara els conductors o bé a abandonar el vehicle per la porta de l’acompanyant, o bé a estacionar el vehicle de forma antireglamentària en sentit contrari.

La nova regulació ha comportat la substitució dels senyals antics per dos discos verticals de prohibició, un a cada costat del carrer del Vapor en la seva confluència amb el passeig de la Riera, així com la col·locació de dos altres senyals prohibint els girs des de la Riera.

Per a qualsevol aclariment o ampliació d’informació us podeu adreçar a la prefectura de Policia, situada al passeig de la Riera, núm. 120, o bé trucar als telèfons 666 53 58 58 o 935 55 71 14.

Deixa un comentari