Publicat el 18/01/2016

Com informa Mataró Ràdio, COPISA, l’empresa adjudicatària, té ara 14 mesos per acabar les obres de construcció de la nova escola de dues línies.

En aquest sentit, tot i que s´havia dit que les obres s´iniciarien la primavera de 2015, la Generalitat va licitar les obres el passat mes de novembre. 

Amb aquest nou escenari, està previst que el centre, que s’ubicarà a l’antiga fàbrica de Can Fàbregas del paper un cop reconvertida, entri en funcionament el curs 2016-2017.

L’escola Angeleta Ferrer va estar fins al novembre de 2012 a un edifici de la plaça de Cuba que es va desallotjar per aluminosi. Des d’aleshores, el centre, que actualment té una única línia, comparteix instal·lacions amb els alumnes de l’escola Torre Llauder, al Pla d’en Boet. 

El nou edifici de l’Escola Angeleta Ferrer ocuparà uns terrenys municipals de prop de 7.000m2, entre els carrers Lepant i Churruca de la capital del Maresme. El nou projecte preveu integrar dins l’equipament la xemeneia de Ca l’Arenas, element també protegit de l’antiga fàbrica

Deixa un comentari