Publicat el 03/04/2023

La Festa Major d’abril arriba amb un programa carregat de propostes musicals, lúdiques i culturals, sota l’efemèride dels 400 anys dels Sants Màrtirs. Les actuacions de les bandes catalanes, Els Catarres i Buhos seran els plats forts de la festa, les nits del 29 i 30 d’abril

 

 

 

El 28 d’abril arriba una nova edició de la Festa Major dels Sants Màrtirs. Una celebració marcada l’efemèride dels 400 anys de l’arribada de les relíquies dels Sants Màrtirs a Vilassar.

No hi faltaran els actes i activitats més tradicionals com el Vot de poble, l’Akelarre, l’arrossada popular o la trobada de gegants.
Les actuacions de les bandes catalanes, Els Catarres i Buhos seran els plats forts de la festa, les nits del 29 i 30 d’abril, on també hi actuaran els grups de versions Les Que Faltaband i HeyPachucos i els Dj’s locals Petter Huelts, Willow i Edu.
Tot i que, la gran part del programa es concentra entre el 28 d’abril i 1 de maig, la festa donarà el tret de sortida el dissabte 22 d’abril amb el Vilabars i el diumenge 23 amb la celebració de la Diada de Sant Jordi.

Consulteu el programa de la festa al Web:
https://www.vilassardedalt.cat/media/repository//noticies/2023/FMSM23/FM_Martirs23_definitiu.pdf

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Dalt

 

Deixa un comentari