Publicat el 14/06/2022

La Festa Major d’enguany començarà el divendres 17 amb la lectura de poemes i cançons a càrrec d’Alfred Matamala i Lluís Platero a l’església parroquial de Sant Joan

 

 

 

Dimecres 22 de juny es donarà la benvinguda a la festa amb el pregó a càrrec del Mag Lari que es celebrarà a la plaça de la Vila a les 20,30 h.
Aquest any la festa també inclourà activitats pels joves i les joves montgatines, amb un futbolí inflable i la projecció del film Cruella la tarda i nit del dissabte 18 de juny al parc del Tramvia.

Dijous 23 de juny l’arribada de la Flama del Canigó, el sopar de revetlla i la revetlla amb orquestra al Parc de la riera d’en Font tindran el protagonisme absolut de la festa.

Divendres 24 arrencarà amb la traca i el repic de campanes a càrrec de la Colla de diables, i seguirà amb el concert de la Coral del CRiC a l’església.
A la tarda hi haurà un espectacle familiar, sardanes amb la Cobla la Bisbal Jove i teatre amb l’obra “AMICS, un espectacle vostre i nostre” amb Carla Barrosso i Dafnis Balduz al Parc de la Riera d’en Font.

El dissabte 25 gaudirem del Tastet de Mar,  la festa de l’escuma i de l’aigua al parc del Tramvia, la botifarrada i el concert i ball amb el trio la Chata al Parc de la Riera d’en Font.

Finalment, el diumenge 26 hi ha previstos jocs tradicionals per la canalla, concert amb el grup VO, sopar de pa amb tomàquet, i el punt final serà el castell de focs de fi de festa a la platja de les Barques.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Montgat

Deixa un comentari