A Premià de Mar per les Zones Blaves d´estiu, aquest any no caldrà fer distintiu nou | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/06/2012

Aquest estiu, els usuaris de les zones blaves de Can Pou-Camp de Mar i El Palmar podran utilitzar el mateix distintiu del 2009, 2010 i 2011 que era de color marró. La zona blava en aquests sectors del municipi funcionen entre el 15 de juny i el 15 de setembre.


El propòsit és assegurar la rotació en l’estacionament durant aquest període de gran afluència de turismes a les zones de Can Pou-Camp de Mar i El Palmar, garantint als veïns l’aparcament gratuït. Aquest distintiu no té cap cost.
Cal recordar que la zona blava d’estiu a la zona del Palmar s’ha creat recentment i consta de  211 places. El funcionament serà el mateix que a la zona blava d’estiu de Can Pou – Camp de Mar: de  9h a 21h de dilluns a diumenges, festius inclosos, del 15 de juny al 15 de setembre. La seva creació s’emmarca dins les millores d’estacionament que ha impulsat l’Ajuntament a tot el municipi.
Els veïns que no tinguin el distintiu podran fer-ne la sol·licitud a l’Oficina  d´Atenció al Ciutadà a partir de l´11 de juny.
¿Quines persones poden disposar d’aquest distintiu?
a)
empadronat/da a Premià de Mar titular de vehicle en alta al padró de l´IVTM.
b) empadronat/da a Premià de Mar que disposi de vehicle facilitat per la seva empresa (acreditar  mitjançant certificació de l’empresa).
c) empadronat/da a Premià de Mar, que hagi adquirit recentment el vehicle sempre que demostri que aquest està domiciliat a Premià de Mar.
d) titular de vehicle i d’immoble d’alta al padró de l’Impost sobre Bens Immobles ubicat a les zones blaves d’estiu
e) titular de vehicle que acrediti tenir lloc de treball a les zones blaves d’estiu
Més informació a: l´Oficina d´Atenció al Ciutadà de l´Ajuntament, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h. També es pot demanar informació a través del telèfon 93 741 74 00 o del correu electrònic
oac@premiademar.cat

Deixa un comentari