A partir de dilluns 25 de febrer hi haurà modificacions a la xarxa d’autobusos de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/02/2013

A partir del dilluns 25 de febrer es posaran en marxa  diverses modificacions en la xarxa d’autobusos de Badalona, segons ha aprovat el Consell Metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Els canvis inclouen les peticions de millora que han rebut tant l’Àrea Metropolitana com l’Ajuntament de Badalona des que es va implantar la nova xarxa el mes de desembre del 2011.


Entre els canvis destaca la implantació d’un nou vehicle a la línia B7, amb la qual cosa l’interval de pas en hores punta passa de 35 minuts a 20. D’aquesta manera es respon a les demandes dels veïns de la Mora i el Front Marítim. També cal esmentar l’ampliació de recorregut de la B1, per donar cobertura a molts dels escolars del voltant de la plaça de Pep Ventura. La B1 deixa de passar per l’avinguda de Sant Ignasi de Loiola i es perllonga per Progrés, Roger de Flor i Francesc Macià.


Altres canvis inclouen la implantació d’una nova parada a la línia B2, molt a prop del Centre Socio-Sanitari El Carme; el canvi de recorregut de la línia B3, que ara passarà pels carrers Pirineus, Joan d’Àustria i avinguda President Companys; una nova parada en la línia B4, a l’entrada del barri del Mas Ram; un canvi en el recorregut de la línia B8 que deixa l’avinguda de Prat de la Riba, per passar per l’avinguda de Bac de Roda, la plaça de Bac de Roda, el carrer Pirineus, i l’avinguda President companys; la implantació d’una nova parada a la B23, davant del CAP d’Apenins-Montigalà; i el manteniment de l’interval de pas de 15 minuts de la B29, amb la incorporació d’un vehicle més.


Deixa de prestar servei la línia B33, ja que no ha assolit el nivell de passatgers que s’esperava. El seu recorregut continua garantit per les línies B4, B44 i B25.


El regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gracia, ha recordat que alguna de les modificacions havia estat reclamada amb insistència per part de l’Ajuntament, que han estat motiu de debat al Consell de la Mobilitat de la ciutat, i en alguns casos, fins i tot s’han tractat al Ple municipal. Gracia ha considerat que “amb aquests canvis es millora el servei d’autobús a la ciutat, en resposta a les demandes dels ciutadans”.

Deixa un comentari