Publicat el 30/08/2021

Es permetran les visites en horari de 12 a 14 h, només podrà entrar un acompanyant per pacient i sempre haurà de ser la mateixa persona

Donada l’estabilització de casos Covid-19 als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Blanes i Calella, a partir d’aquest dimecres 1 de setembre es recuperaran paulatinament les visites de familiars als pacients no Covid ingressats als hospitals de la Corporació. Aquesta lleugera obertura va acompanyada d’unes mesures estrictes per evitar cap contagi.

Per visitar els pacients no Covid hospitalitzats als centres s’estableix una franja horària de dues hores; al migdia de 12 a 14 h. Només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que sempre haurà de ser la mateixa persona per minimitzar riscos i es recomana, en la mesura del possible, que compti amb la pauta completa de vacunació.
Els familiars hauran de portar posada en tot moment la mascareta (es recomana que aquesta sigui quirúrgica) i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre.

Les visites als hospitals de la Corporació es van suspendre a finals del passat mes de juliol quan la situació epidemiològica va empitjorar i el nombre de casos de coronavirus anava a l’alça.

Redacció
Imatge i Font: Corporació de Salut del Maresme i la Selva

 

 

 

Deixa un comentari