A Montgat, reciclar l’arbre de Nadal ens porta regals | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/01/2012

El Club de Tennis Turomar s´ofereix per replantar els arbres de Nadal que estiguin en bones condicions en les seves instal·lacions, contribuint a incrementar el verd i a no generar residus.
Però a més el Club de Tennis obsequiarà amb una invitació per utilitzar les seves instal·lacions de pistes de tennis durant un dia, als veïns que, passades les festes, aportin l´arbre en bones condicions.
Per poder replantar l´abre es necessita que vagin en test, que estiguin ben arrelats, i que es mantinguin verds quan hagin passat les festes (es pot aconseguir apartant-lo de les calefaccions directes, i regant-lo per tal que mantingui la humitat del substrat).
Recordem que també podem utilitzar com arbres de Nadal arbustos autòctons com el galzeran, el llentiscle o l´aladern que estan millor adaptats al nostre clima.
Paral·lelament tots els arbres de Nadal que arribin en bones condicions a la deixalleria també es cediran al Club de tenis, per tal que els puguin replantar.
Club de Tennis Turomar  – Av. Jordana, 72 Les Vilares – Horari d´oficina: de 9 a 22h de dilluns a divendres – Tel.934690991
ctturomar@gmail.com

Deixa un comentari