Publicat el 05/11/2021

Aquest mes de novembre comença el Cicle de passejades per a la Gent Gran amb la passejada de Montgat

Diputació de Barcelona i les Regidories d’Esports dels municipis impulsen un cicle de passejades per a la gent gran arreu del territori, iniciativa que, a més dels beneficis saludables de l’activitat física de caminar, ofereix la possibilitat de conèixer diferents entorns de la demarcació de Barcelona, viure la natura d’una manera adaptada a la gent gran, i establir noves relacions interpersonals.
El cicle comença el dimecres 24 de novembre i Montgat, que inicia el cicle, forma part d’un grup de 4 municipis juntament amb Esparraguera, Cornellà i Tona. Cada municipi exercirà d’amfitrió en una ocasió i rebrà als altres 3 en una jornada dissenyada per donar a conèixer els espais naturals i culturals de cada territori als 3 grups de convidats.

Sortides programades per aquesta edició:
Dimecres 24 de novembre de Montgat. Sortida a les 9,15 h des del Poliesportiu municipal Sílvia Domínguez
Dia 2 de març passejada d’Esparreguera
Dia 24 de març passejada de Cornellà
Dia 6 d’abril passejada de Tona

Inscripcions
Les places són limitades i per participar-hi cal tramitar inscripció prèvia de manera presencial a partir de divendres 5 de novembre a l’OAC de l’Ajuntament de Montgat.
Per formalitzar la inscripció cal portar el DNI i la targeta sanitària i abonar el preu públic de 10€ que inclou les 4 passejades, l’autocar i l’assegurança d’accidents obligatòria que tenen aquest tipus d’activitats esportives.

De moment, i seguint les indicacions de la Diputació de Barcelona, les passejades no inclouen l’estona del dinar un cop finalitzada la caminada cada grup marxarà cap al seu poble d’origen (aprox. cap a les 13 h).

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Montgat

 

Deixa un comentari