Publicat el 18/06/2015

La Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mataró ha posat en marxa una campanya de prevenció dirigida a persones majors de 65 anys per tal de difondre consells de seguretat per evitar que siguin víctimes d’un robatori o furt en el moment en què cobren les seves pensions i/o pagues extraordinàries.
L’objectiu és reduir els possibles incidents relacionats amb el pagament d’aquestes pensions, motiu pel qual s’ha elaborat 1 tríptic i 4 cartells informatius que recorden les principals recomanacions per evitar ser víctima d’un delicte.
És per aquest motiu que l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la comissaria de Mataró s’ha posat en contacte amb casals de gent gran, geriàtrics, centres sanitaris, entitats bancàries, centres de culte, l’associació de familiars de malalts d´Alzheimer del Maresme i d´altres entitats, per fer arribar els consells de seguretat al major nombre de ciutadans.
Algunes d’aquestes recomanacions són:
– Eviteu retirar del banc quantitats de diners en efectiu. Si ho heu de fer:
– Busqueu algú de confiança que us acompanyi
– Guardeu els diners en un lloc segur
– Porteu la bossa de mà creuada al davant –
– No us entretingueu al carrer amb desconeguts
– A l’hora d’entrar a casa, pareu atenció si us trobeu persones desconegudes. Podrien intentar robar-vos al portal o l’ascensor .
– Al carrer estigueu alerta.

Deixa un comentari