Publicat el 04/03/2019

Més d’un miler de persones desfilant, repartides en 16 comparses, van tornar a fer de la rua de Carnaval de Vilassar de Mar una de la més participatives i vistosa.

Pel que fa als premis del concurs:
El primer, dotat amb 700 €, se’l va endur la comparsa que portava per nom A-Mantis Alocoses, la més nombrosa en quant a participants: 185 persones de                 l’AMPA de l’escola els Alocs, disfressades de l’insecte mantis religiosa.
El segon premi de comparses (600 €) va ser per a Makus de Vilassaruna onzena de persones vestides de fantasia amb vistosos colors brillants amb el vermell i     el negre com a protagonista.
El tercer premi de comparses (500 €) va anar a parar a SomSols, que destacaven pel seu vestuari i el seu cap en forma de rajos de sol.
El quart premi (400 €) va ser per a la comparsa Enmusclats, un nombrós grup de musclos al vapor.
El premi Toni Linares (700 € i una escultura) també va ser per aquesta comparsa – Enmusclats- que portava una carrossa de grans dimensions formada per una       bombona de butà i una gran cassola on cuinar els musclos.
El cinquè premi de comparses (300 €) va ser per a Soul Train Dance Schoolque anaven vestits de ballarins disco dels anys 70, amb perruques d’estil afro.
Pel que fa a la votació popular, el premi, una panera, va recaure també en la comparsa Enmusclats.
Finalment, el premi de reina del Carnaval (200 €) va recaure en Manti Diabòlicala reina que presentava la comparsa guanyadora del primer premi.

 

 

Deixa un comentari