Publicat el 27/12/2015

Ja es comencen a renovar la totalitat dels iglús de vidre propietat de l’Ajuntament.de Canet de Mar. Actualment el poble disposa de 49 iglús, 22 dels quals són propis de l’Ajuntament i la resta de l´empresa Santos Jorge, que és qui té contractada la gestió del servei de recollida.

Els iglús propis ja tenen més de 10 anys. Ecovidrio, gestor integrat de la recollida de vidre i que té l’obligació de pagar la recollida selectiva del vidre dels municipis, aporta aquests iglús que ara l’Ajuntament renova. Per tant, amb un cost zero pels ciutadans se’n renovarà la totalitat.

La substitució s’anirà fent de forma paulatina, aprofitant la feina habitual de l’empresa adjudicatària. Aquests iglús s’han de buidar i substituir immediatament. Per tant es requereix temps per anar-ho fent per zones. L’objectiu és que durant el primer trimestre de 2016 estiguin tots els iglús propis totalment renovats.

Canet de Mar és un municipi que recicla. Els excel·lents resultats obtinguts ho posen de manifest. Des de l´Ajuntament feliciten els veïns i els animen a mantenir i millorar la recollida selectiva de totes les fraccions.

Deixa un comentari