Publicat el 03/11/2014

L’aplicació mòbil “botó vermell” per a telèfons mòbils intel·ligents va destinada al sector econòmic de la ciutat (comerços, hotels, restaurants…) i permetrà avisar de manera ràpida i discreta a la Policia Local en cas d’emergència.
Aquesta alarma és molt silenciosa i amb un únic toc a la pantalla del mòbil, una persona, que prèviament s´hagi donat d´alta del servei, podrà avisar la Policia Local d´una situació d´emergència. Seguidament, i de manera immediata s’actuarà com si es rebés una trucada i s´activarà una dotació policial que es desplaçarà al lloc de l’associat al número de telèfon. A més, l’alarma  només anirà associada a establiments i no es podrà utilitzar per  coses que succeixin al carrer.
Precisament, el setembre passat, en el marc de la festa de la Policia Local, es va presentar la posada en funcionament d’un nou sistema d’avisos  a través d’sms per tal que la Policia Local pogués emetre alertes a comerços, restaurants, hotels i bancs.
I seguint en aquesta línea de col·laboració estreta amb la ciutadania neix l’aplicació “botó vermell”. Per utilitzar aquesta nova alarma, pionera a tot l’Estat (de moment, només entrarà en funcionament a més de Calella, a Badalona i Arenys de Mar) caldrà haver-se donat d´alta del servei “botó vermell” mitjançant el formulari que s´habilitarà al web municipal. El “botó vermell” no tindrà cap cost econòmic ni per a l’Ajuntament ni pels usuaris.

Deixa un comentari