Publicat el 09/09/2020

Es durà a terme la tradicional ofrena floral tot i que en aquesta ocasió serà sense públic presencial i seguint les mesures de seguretat sanitàries

Amb la voluntat de poder mantenir el significat simbòlic de la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, l’Ajuntament de Cabrera celebrarà també enguany la tradicional ofrena floral tot i que en aquesta ocasió se’ns convida a seguir-la a través del perfil de Ràdio Cabrera de Mar a Facebook :  https://www.facebook.com/radiocabrera/.
L’acte s’iniciarà a les 11 h al Parc de les Corts, amb el discurs institucional de l’alcalde, Jordi Mir, al que seguirà la lectura del manifest del Correllengua 2020 a càrrec del membre del Consell Local per la República de Cabrera de Mar, David Farell.

Un cop finalitzades les intervencions serà el torn per a les ofrenes florals a càrrec dels representants polítics i de les entitats que seguiran totes les mesures de seguretat establertes com són l’obligació de dur mascaretes i el respecte per la distància social.
A més, s’ha convidat a les entitats a confirmar prèviament la seva assistència i a participar únicament amb un màxim de dos integrants. L’ofrena floral es farà de manera esglaonada i en torns de deu minuts.

 

Deixa un comentari