Publicat el 02/01/2022

Els Reis utilitzaran les videoconferències per poder arribar a totes les llars arenyenques i d’una manera especial als nens i nenes que estiguin confinats i no puguin sortir al carrer a rebre’ls o entregar les cartes.

 

La tarda de dimarts, 4 de gener, els Reis han programat fer videoconferències amb els nens i nenes que no puguin sortir de casa per estar confinats per la covid-19.

Per poder-ho planificar correctament els patges demanen que es contacti i reservi la cita abans de la mitjanit, de dilluns a dimarts, a través d’aquest formulari.  Aquesta trucada és gratuïta i sense cap cost.

La Nit de Reis

Dimecres, 5 de gener, hi ha previstos un conjunt d’activitats, abans i després de la Cavalcada. Tot just acabada la rebuda, a la Plaça de la Vila, els Reis d’Orient iniciaran la seva tasca d’arribar a totes les llars arenyenques.

Si voleu que els Reis personalment us portin els regals a casa contacteu amb la Comissió Cavalcada de Reis mitjançant aquest formulari.

La mateixa nit els Reis també ofereixen l’oportunitat de poder parlar amb algun d’ells mitjançant videoconferència. Aquesta trobada es farà per la plataforma “Jitsi ” Ii cal omplir aquest formulari. *Teniu temps per apuntar-vos-hi fins al dimarts 4 de gener de 2022. Places limitades. Els patges reials enviaran un enllaç a partir de les 10 del vespre de la mateixa Nit de Reis.

Qualsevol consulta podeu adreçar-la al correu: reisarenys@gmail.com

Programa d’activitats i horaris dels nens i nenes d’Arenys de Mar per rebre el Reis de l’Orient el dia 5 de gener:

  • A les 6 de la tarda, els Reis d’Orient arribaran a la part alta de la Riera Zona nova coberta. Anem-los a rebre amb fanalets. Allà podrem veure’ls envoltats de tots els seu acompanyats: patges, músics, ballarins… No us ho perdeu!
  • Seguidament els Reis saludaran a tots els nens i nenes que estigueu a la Riera en el seu trajecte fins als vehicles que els portaran a la plaça de l’Ajuntament.
  • A la haima instal·lada a la plaça de l’Ajuntament els Reis, un cop saludades les autoritats i saludats als veïns des dels balcons de la casa de la vila, recolliran les vostres cartes, que de ben segur ja esteu preparant.
  • Un cop tancada la haima només caldrà anar-vos-en a dormir, això sí, sense oblidar de posar al vostre balcó menjar pels camells i algun refresc pels Reis i els patges.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Mar

Deixa un comentari