Publicat el 19/03/2018

El motiu es el pas de la 98a Volta Ciclista a Catalunya. La Policia Local regularà tots els accessos per garantir la seguretat del trànsi

El proper dimarts 20 de març passarà per Alella la 98a Volta Ciclista a Catalunya en la seva segona etapa amb sortida a Mataró i arribada a Valls.
La realització d’aquesta prova esportiva obligarà a tallar al trànsit la carretera BP-5002 en ambdós sentits de la circulació entre les 12h i les 13.45h, aproximadament, amb la qual cosa no es podrà circular ni es podrà accedir a aquesta via en tot el seu recorregut pel municipi des de qualsevol dels carrers i camins que donen accés a la carretera, ni tampoc des dels aparcaments públics, pàrquings particulars, ni establiments comercials.

L’accés als barris d’Alella Parc, Font de Cera i Can Magarola també es veurà afectat pel tall de la carretera: no és podrà entrar ni sortir a aquests veïnats durant el pas de la cursa.

El tall de circulació també afectarà les línies de bus del transport urbà i interurbà que veuran interrompuda la circulació mentre es desenvolupa aquesta prova (més informació www.sagales.com).
La Policia Local regularà tots els accessos per garantir la seguretat del trànsit i dels vianants durant tot moment i evitar situacions de risc.

L’Ajuntament demana la màxima col·laboració de la ciutadania per facilitar el desenvolupament d’aquesta prova ciclista tant arrelada a Catalunya i poder gaudir de l’esdeveniment esportiu de forma segura.
Més informació a www.alella.cat/afectacionsviaries

 

Deixa un comentari