9 anys del projecte Horitzó a Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/12/2011

Motivar als alumnes que necessiten actuacions individualitzades per superar l´ensenyament obligatori i alhora estimular els seus interessos professionals i laborals és la finalitat del projecte Horitzó, que enguany compleix 9 anys fruit d´un conveni entre l’Ajuntament i el Departament d´Ensenyament de la Generalitat.
El 12 de desembre s´ha fet la signatura dels convenis de col·laboració amb els dos instituts de secundària de Vilassar de Mar, l´INS Vilatzara i l´INS Pere Ribot, per tal que 6 alumnes dels seus centres es puguin beneficiar d´aquest projecte. A l´acte han estat presents la regidora d´Ensenyament, el personal municipal de l´àrea de Joventut i Ensenyament, les directores dels dos instituts, els alumnes participants i els seus pares o tutors.
Els sis alumnes realitzaran tallers en diferents àrees i serveis de l´Ajuntament durant 200 hores lectives, dos dies a la setmana, els dimecres i divendres al matí, que els serviran de primer contacte amb el món laboral i per incentivar els seus interessos futurs en aquest àmbit. Pintura, obres i serveis, jardineria, fusteria de la brigada municipal, i tasques a la Biblioteca Municipal, a l´Escola Bressol Municipal i al Servei d´informació juvenil els serviran per conèixer de prop un ofici. Aquestes pràctiques estaran complementades amb sessions d´orientació educativa i laboral. Els tallers començaran el 14 de desembre i finalitzaran el 15 de juny.

Deixa un comentari