8nes Jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme 2012 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/07/2012

Vilassar de Mar ha estat el municipi on s’ha donat el tret de sortida de la vuitena edició de les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Maresme,
en la que hi participen un total de 44 restaurants i establiments alimentaris de 15 muncipis:
Arenys de Munt,,Argentona,,Cabrera de Mar,,Cabrils,,Caldes d´Estrac,,Canet de Mar,,Malgrat de Mar, Mataró,,Premià de Mar, Pineda de Mar,,Sant Iscle de Vallalt,,Sant Vicenç de Montalt,,Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.
Fina al 31 d´agost diversos restaurants de la comarca participen a les Jornades Gastronòmiques del tomàquet del Maresme oferint menús especials amb el tomàquet com a protagonista.  A la comarca es conrea un gran nombre de varietats de tomàquet, però entre les més apreciades per menjar amanides hi trobem el tomàquet pometa i el de Montserrat
El tomàquet del Maresme dóna molt de joc a la cuina i, com a mostra, les propostes que ens presenten els restauradors i xarcuters de la comarca en la vuitena edició de les Jornades i que es perllongaran fins el 31 d´agost. Com a entrant, combinat amb el plat principal i, fins i tot a les postres, el tomàquet produït a les hortes maresmenques és cada vegada més apreciat pels cuiners i cuineres. Cada varietat aporta gustos i textures capaces de sorprendre els paladars més exigents.
 Les Jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme són una ocasió excel·lent per assaborir els tomàquets més gustosos de la comarca. No deixeu passar l´ocasió i gaudiu-ne.
http://www.ccmaresme.cat/productesdelaterr

Deixa un comentari