8ena. Caminada Popular de Cabrils. Camines o Corres? | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/01/2013

El Club Ciclista Cabrils us convida el proper 24 de febrer a passar un matí de diumenge recorrent corriols i gaudint de panoràmiques del Parc de la Serralada Litoral. Es tracta d´una caminada popular, en cap cas és una competició. Cada participant la completarà al seu ritme: Caminant o Corrent, amb dos recorreguts, 12 o 18 Km.
Fidels a l´estil que intentem donar a la Cabrilenca, hem buscat corriols oblidats en el bosc, intentant allunyar-nos de pistes i zones concorregudes, que esperem us agradin i sorprenguin.


Al final de la caminada hi haurà lliurament d´una samarreta tècnica commemorativa i la tradicional botifarrada per recuperar forces. Això si, els que sigueu vegetarians i/o celíacs  aviseu-nos amb temps (un mail a sccabrils@gmail.com) i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.
Inscripcions: fins al 22 de Febrer.


Important: Per recollir el dorsal abans de començar a caminar o a còrrer, el diumenge 24, hauràs de portar el DNI o algun document que confirmi la teva identitat.
Aquest any tenim algunes novetats:
Per una banda, la inscripció i pagament es realitza mitjançant la plataforma electrònica de Bicinscripcions, amb totes les avantatges que això comporta. Per iniciar el procés d´inscripció, entreu a:
http://www.bicinscripcions.com/versio02/publica/BNVP02V1_GestioCistella.php


Al fer la inscripció, no rebreu cap mail de confirmació, però podeu validar-la consultant el llistat d’inscrits a la web de Bicinscripcions.


El preu de la inscripció és de 12,90 €
El preu inclou esmorzar, avituallaments, assistència sanitària i trasllat fins a l’hospital en cas necessari, botifarrada i samarreta tècnica commemorativa.


El dorsal es podrà recollir el diumenge 24 abans de començar la Cabilenca (de 7:00h a 8:00h) al “village” (pàrquing de Can Botella, Carrer Hort de les Monges, Cabrils):
– La sortida dels que vulguin fer la Cabrilenca corrent serà de 7:30h a 7:45h
– La sortida dels que la facin caminant serà de 7:45h a 8:00h.


Al formulari d’inscripció us demanem que indiqueu la talla de la samarreta. A tots aquells que formalitzeu la vostra inscripció abans del dimecres 13 de febrer, podrem donar-vos la samarreta commemorativa amb la talla indicada; als que feu la inscripció després d´aquesta data, ho intentarem, tot i que no podem garantir-ho al 100%.


IMPORTANT: a partir del diumenge 10 de febrer (15 dies abans de la Cabrilenca) ja no es retornarà cap inscripció.
Aportació solidària:
Com hem fet en altres edicions, aquest any també destinarem 0,20€ de cada inscripció a causes solidàries.
Més informació:
http://cabrilenca.blogspot.com.es/

Deixa un comentari