Publicat el 12/04/2015

Des del dissabte 18 d’abril i fins el diumenge 19 d’abril just abans de la sortida, al recollir el dorsal , els corredors rebran la samarreta samarreta oficial de la cursa i una gorra de Runnesquare. Un cop acabada la cursa, tots obtindran la bossa del corredor.
La festa de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme, començarà el dissabte 18 d’abril amb l’obertura de la Fira del Corredor, en horari de 15:00h  a 20:30 h.
Dins el recinte de la Fira, a les 18h, la llibretera Mar Arazena ens presentarà el llibre “48 BRAÇADES” de Miquel Sunyer i James Manresa.
Pel que fa la prova, destacar que aquest any, Gesport ha incrementat el nombre de llebres per tal de que els participants que ho desitgin puguin millorar les seves marques. Hi haurà llebres a ritme de 1h 20min, 1h 25min, 1h 30min, 1h 40min, 1h 45min i 1h 50min.
A una setmana per la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme, ja podem mostrar-vos la ‘Samarreta Oficial’ de la cursa, peça tècnica del patrocinador Joma.
Com a novetat també afegir que la cursa es podrà seguir en directe per la web de Calella Televisió, http://www.calellatv.cat/ 
amb la locució de Pau Bartrolí i els comentaris tècnics del Vice-President de la Federació Catalana d’Atletisme, Pep Antentas.
Recordar que les inscripcions romandran obertes fins el dijous 16 d’abril a les 21 h. Aquestes,  s’han de realitzar a través de la pàgina web:
www.gesport.cat/mitjamaresme i tenen un preu de 20 euros pels titulars del “XIP GROC” o de 23 euros per qui l’hagi de llogar.
La prova estarà organitzada per l´empresa GESPORT, Manel Vicente és el Director Tècnic de la cursa.
Dia de la cursa: diumenge 19 d´abril

Poques són les mitges que es baixa de l’hora deu minuts. A la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme hi participaran set atletes per sota aquesta marca.
El principal favorit per guanyar la prova i rebaixar el rècord, que ara mateix està en 1h 06min 03seg, és Abderrahim El Jaafari, amb una millor marca 1h 03min. Temps aconseguit en guanyar la Mitja de Terrassa imposant- se a Carles Castillejos.
Però El Jaafari, no ho tindrà fàcil, ja que haurà de competir contra el guanyador de les dues darreres edicions i de la darrera multitudinària Cursa del Corte Inglés, Mohamed Benhmbarka (Agrupació Atlètica Catalunya) que té una marca de 1h 04min. Però la lluita no acabarà aquí, ja que també participa Nour Radouane (Canovelles) amb 1h 04min, i el segon classificat de la darrera edició de la Mitja de Mataró, Mostafa Benslimane (Cornellà
Atlètic) 1h 05min.
I no podem perdre de vista l’atleta mataroní Enrique Luque (Rios Running Mataró)1h 06min. Com tampoc a Juan Manuel Alvarez (Prorunners Barcelona) i Xavier Areny (Rios Running Mataró)1h 09min.
Si els favorits fan bons els pronòstics i assoleixen bones marques, la Mitja Costa Bcn Maresme es podria situar entre les tres més ràpides de Catalunya, per darrere de la Mitja de Granollers i la de Barcelona.
Pel que fa a la participació femenina, tot es centrarà en la lluita pel títol entre Jeneth Becerra (Slop.Cat Sabadell)1h 19min guanyadora de la darrere edició i Ouafaa Hamani (Agrupació Atlètica Catalunya) 1h 19min.
Afegir que, com cada any, es podran veure cares conegudes com la d’Arcadi Alibés, Xavier Bonastre i Jordi Fandiño, presentadors esportius de TV3.

Deixa un comentari