Publicat el 14/11/2018

La Fundació el Maresme i Nougat ja tenen a punt les noves etiquetes pel torró d’en Santi d’enguany, obres d’art creades amb xocolata

Un procés participatiu en el qual un grup de persones ateses per la Fundació el Maresme ha creat les diferents imatges per a les etiquetes del Torró d’enguany.
Una col·lecció d’etiquetes molt especials que han sorgit del resultat d’un procés participatiu que un grup de persones ateses per la Fundació Maresme han pintar amb xocolata, donant com a resultat més d’una vintena de peces que esdevindran imatge de les etiquetes del torró solidari d’en Santi.

La planta baixa de la pastisseria Nougat va comptar amb la participació d’un grup de nou persones de la Fundació el Maresme, que durant una hora i mitja van poder pintar amb xocolata desfeta seguint el model que els va mostrar el pastisser Marc Albalate. Una manera única i original de plasmar l’esperit de la Fundació en aquest projecte solidari i que ha servit per posar segell al setè aniversari d’aquesta col·laboració.

El torró de quicos amb la nova col·lecció d’etiquetes es podrà trobar a partir del 15 de novembre a la pastisseria Nougat, del qual es preveu que se n’elaborin unes vuit-centes unitats. A més, la pastisseria col·locarà a finals d’aquesta setmana un mural on es podran contemplar durant totes les festes de Nadal les les làmines originals amb xocolata creades per les persones de la Fundació el Maresme.

El Torró d’en Santi és una iniciativa solidària en la qual la pastisseria Nougat destina directament 1 euro de cada venda a la Fundació El Maresme. La voluntat del projecte és contribuir a donar visibilitat al Projecte Santi i als valors que promou pel que fa a integració i millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual.
Nougat és una pastisseria artesanal que busca fusionar l’art d’endolcir el paladar amb pastissos, torrons o xocolates artesans amb la idea que cada peça és una creació artística única. A més, també aposta pel compromís social col·laborant amb la Fundació Maresme i fent servir productes de comerç just. Pastisseria Nougat, Carrer de Sant Josep, 15 Mataró – nougatweb@gmail.com

La Fundació el Maresme pro persones amb discapacitat intel·lectual és una entitat d’iniciativa social sense afany de lucre que promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Maresme i de les seves famílies.

Deixa un comentari