Publicat el 01/03/2021

Degut a l’alt oferiment, el proper dissabte 13 de març, hi haurà una nova campanya al Centre Cívic La Fàbrica

El passat divendres dia 26 de febrer, el Centre Cívic La Fàbrica va acollir una nova campanya de donació de sang impulsada pel Banc de Sang i Teixits amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’INS Cabrils. Degut a l’alt nombre d’oferiments, la jornada es va haver d’ampliar de 10:00 a 21:00 hores.
Una vegada més, els cabrilencs i cabrilenques van mostrar la seva solidaritat i més d’una setantena de persones es van apropar a La Fàbrica per donar sang. En total, hi van participar 74 persones, 7 de les quals ho van fer per primera vegada i 14, malgrat la voluntat, no en van poder donar per diferents motius.
Durant el matí, l’alumnat del Servei Comunitari de l’INS Cabrils va ajudar al Banc de Sang a fer la recollida de donacions. Es van encarregar de prendre la temperatura i fer omplir els qüestionaris a les persones donants. Per a l’ocasió, també van dissenyar la cartelleria de la campanya i un obsequi per a tots els donants.

El proper dissabte 13 de març, hi haurà una altra jornada de donació per a totes aquelles persones que no van poder donar el divendres.
Les persones interessades poden reservar plaça a donarsang.gencat.cat.

Deixa un comentari